fbpx

Vaikų gimtadieniai Marijampolėje Lispa ERDVĖJE!

Lispa erdvė vaikų gimtadieniams Marijampolėje miesto centre. Batutas, VR akiniai, diskoteka su šviesomis ir dūmais, dekoracijos, programos vedėjas.Vaikų gimtadieniai Marijampolėje – išskirtinė vieta ir programa, pritaikyta vaikams nuo 4 iki 14 metų.
 
Tai jau nebe naujiena – Lispa ERDVĖ (pirmame Mokyklos Lispa aukšte) yra skirta vaikų gimtadieniams. Mes džiaugiamės, kad vis daugiau Lispos moksleivių renkasi švęsti gimtadienius pas mus. Kviečiame ir jus apsvarstyti tai kaip vieną (o gal vienintelį?) variantą.
 
Gimtadienio metu Lispa ERDVĖJE lauks: 2 val. trukmės programa su vedėju, batutas, diskoteka su šviesomis ir dūmais, VR akiniai ir dar daugiau. Tėveliams – minimalūs rūpesčiai dėl šventės organizavimo, vaikams – maksimalus džiaugsmas.
 
Bazinės programos kaina – 120 EUR. Gimtadienį Lispos ERDVĖJE galima švęsti bet kurią darbo dieną vakare nuo 17:30 val. arba savaitgaliais, taip pat vaikų mokyklos atostogų dienomis bei šventinėmis dienomis (išskyrus Kalėdas ir Velykas).

NAUJIENA – gimtadienio programos dedamąsias galima personalizuoti prie Bazinės programos pasirenkant pageidaujamus „papildukus”. Tai gali būti popkornų aparatas, atskira salytė tėvelių vaišėms, ilgesnė šventės trukmė, papildomi VR akiniai ir pan. O nuo kovo mėn. bus dar daugiau naujienų!
 

Laisvas datas ir laikus galite pasitikrinti čia.
Išsami informacija ir rezervacijos forma čia.
Iškilus klausimams, visada galite susisiekti informacijos puslapyje nurodytais kontaktais.
 
Sekite mus Facebook ir Instagram platformose.
Lispa ERDVĖ vaikų gimtadieniai Marijampolėje akimirkos:

Scroll to Top