fbpx

„PAPILDUKAI” vaikų gimtadieniams Lispa ERDVĖJE

Gimtadienio metu Lispa ERDVĖJE lauks: 2 val. trukmės programa su vedėju, batutas, diskoteka su šviesomis ir dūmais, VR akiniai ir dar daugiau. Tėveliams – minimalūs rūpesčiai dėl šventės organizavimo, vaikams – maksimalus džiaugsmas.

BAZINĖS programos kaina – 120 EUR. Gimtadienį Lispos ERDVĖJE galima švęsti bet kurią darbo dieną vakare nuo 17:30 val. arba savaitgaliais, taip pat vaikų mokyklos atostogų dienomis bei šventinėmis dienomis (išskyrus Kalėdas ir Velykas).

Gimtadienio programos dedamąsias galima personalizuoti prie BAZINĖS programos pasirenkant pageidaujamus „PAPILDUKUS”.

Papildomas pusvalandis – 30 EUR

Įtrastai gimtadienio šventė trunka 2 val., tačiau ją galima pratęsti pusvalandžiui arba valandai už papildomą mokestį: papildomas pusvalandis – 30 EUR, papildoma valanda – 60 EUR.

Pageidaujant ilgesnės nei 2 val. šventės, susisiekite telefono numeriu +370 616 809 12 arba el. paštu erdve@mokyklalispa.lt arba informuokite programos vedėją šventės metu.

Atkreipkite dėmesį, kad gimtadienio šventes pratęsti galima tik vakariniu laiku, t. y. jei šventės pradžia yra 17:30 arba 18:00 val.

Kiekvienas papildomas vaikas – 5 EUR

Į BAZINĖS programos kainą įskaičiuota programa skirta keturiolikai vaikų, jei vaikų skaičius viršija 14, tada už kiekvieną papildomą vaiką reikia sumokėti po 5 EUR. Numatomą vaikų skaičių įrašykite registracijos formoje, jog galėtume tinkamai pasiruošti, o atvykusius vaikus renginio vedėjas suskaičiuos prieš gimtadienį ir esant perviršiui paskaičiuos po papildomus 5 EUR.

Atskira salytė tėvelių vaišėms – 30 EUR

Atskiroje salytėje tėvelių vaišėms ir pasisėdėjimui  yra didelis stalas su kėdėmis, vienu metu talpinantis 10-12 suaugusiųjų. Ši salytė yra visai šalia pagrindinės salės, todėl esant poreikiui galėsite lengvai patekti į pagrindinę salę, kurioje vyks gimtadienio šventė.

Salytę verta rinktis, jei į gimtadienį vaikus lydės tėvai arba į šventę bus pakviesti giminaičiai, nes pasirinkus šį papilduką išvengsite garsios muzikos bei galėsite ramiai pabendrauti. 

Papildomi VR akiniai – 10 EUR/vnt.

Į Bazinę šventės programą įeina vieneri VR akiniai. Vaikai jais naudojasi su programos vedėjo instruktažu ir pagalba, akiniais keičiasi vienas po kito.

Jei šventėje dalyvauja daugiau nei 12-14 vaikų, kurie nori naudotis VR akiniais, rekomenduojame užsisakyti papildomus VR akinius (+10 Eur).

Popkornų aparatas – 20 EUR 

Užsisakius popkornų aparatą, į šventę atvykusius vaikus pasitiks šviežiai spragintų popkornų kvapas, o nesuvalgytus popkornus bus galima parsinešti namo. 

Cukraus vatos aparatas – 20 EUR  

Cukraus vata taip pat vaišinamasi šventės pradžioje. Renginio vedėjas pasirūpins, jog kiekvienas norintis vaikas galėtų pasmaližiauti. 

Rezervuoti laiką savo vaiko šventei galite paspaudę ČIA

Scroll to Top