fbpx

Lispa pristatymas Vilkaviškio Ąžuolo progimnazijoje

Penktadienį Vilkaviškio Ąžuolo progimnazijoje vyko Jaunųjų verslininkų forumas – renginys, kuriame mokiniai išgirdo 6 verslo istorijas iš Suvalkijos verslininkų! Domėjosi, kaip geriausiai pradėti verslą, kokie yra jo finansavimo būdai, kokių klaidų vengti verslo pradžioje. Įvyko idėjų generavimo dirbtuvės, kuriose būsimi Vilkaviškio miesto ateities kūrėjai pasisėmė verslo idėjų vieni iš kitų.

Viena iš verslo istorijų buvo pristatyta Lispa mokyklos įkūrėjo Vaido Baranausko. Vaidas dalinosi asmeninėmis patirtimis ir pirmaisiais verslų bandymais, kurie atnešė gyvenimiškas patirtis ir supratimą apie verslumą. Taip pat buvo pasidalinta Lispa mokyklos vizija ir įžvalgomis, į ką labiausiai reikėtų atkreipti dėmesį, norint pradėti veikti savarankiškai ir vysti norimo verslo idėją. Didžiausią džiaugsmą kelė jaunuolių susidomėjimas verslumu, nes užklausus, kiek iš jų planuoja kurti pridėtinę vertę savo miestui įsteigiant verslus, buvo išgirstas tvirtas ir ryžtingas atsakymas – visi!

Dėkojame forumo organizatoriams už vaikų švietimą verslumo temomis, nes verslumas – tai pagrindinė ekonomikos ir miestų klestėjimo varomoji jėga, o jaunajai kartai – savirealizacijos ir stiprios asmenybės auginimo galimybė.

[su_custom_gallery source=”media: 21073,21072,21071,21070″ link=”lightbox” width=”180″ height=”150″ title=”never”]

Scroll to Top